Antena Căutare

Gafa imensa in presa iberica. Interviu inventat cu Fabregas

Scandal monstru in Spania, dupa ce saptaminalul "Sport" a recunoscut in numarul de azi ca a inventat un interviu cu Cesc Fabregas. Fotbalistul Barcelonei va fi despagubit pentru ca i-a fost lezata imaginea, dar Cesc a declarat deja ca va da toti banii catre o fundatie caritabila.

Articolul publicat de iberici a nascut un adevarat scandal si in Marea Britanie, pentru ca declaratiile la adresa fostului club al lui Cesc, Arsenal, erau destul de grave.

"Vreau sa joc intr-un club mai puternic, care sa se lupte sezon de sezon la titlu, si nu vad o vad pe Arsenal sa fie in stare de asa ceva. Am multe sentimente fata de aceasta echipa, dar ma tem ca nu au forta de a termina inaintea altor cluburi cu o situatie financiara mai buna. Daca te uiti la echipa de anul acesta, nu au nici o sansa sa termine inaintea celor de la United, City sau Chelsea. E diferenta prea mare intre loturi", spunea Fabregas in interviul imaginat de ziaristii iberici.

Jucatorul a reactionat imediat si a negat pe contul de Twitter cele scrise de saptaminalul "Sport".

"Astept scuzele celor de la revista. Nu-mi vine sa cred cum sint unii jurnalisti... Voi cere si daune pe care le voi dona unei fundatii caritabile. Sa se invete minte si sa inteleaga toata lumea ca nu voi vorbi niciodata de rau pe Arsenal", a scris Fabregas pe siteul de socializare.

sursa: gsp

foto: gsp.ro

VIDEO! Mutu inca mai spera la nationala: "Vorbesc in fiecare saptamana cu Piturca, nu suntem certati"... Marius Stan, deposedat de atributii la Otelul Galati...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x