Antena Căutare

GALERIE FOTO! Baschet pentru Alcatraz la Penitenciarul Rahova!

Hristu Sapera, din Bucuresti, este castigatorul Red Bull King of the Rock, Romania, 2011, urmand a reprezenta pentru prima oara tara noastra la finala mondiala care va avea loc pe 24 septembrie pe insula Alcatraz, eveniment prezentat de superstarul Rajon Rondo. Alaturi de alti 63 de jucatori din SUA, Canada, Spania, Franta, Lituania, Slovenia, Serbia, Ucraina, Turcia si Israel, Hristu va face tot ce-i va sta in putinta pentru a ajunge Red Bull King of the Rock.

La turneul final, care a reunit cei mai buni jucatori de unu la unu din Romania, desemnati dupa turneele de calificare de la Timisoara, Cluj si Bucuresti, Sapera a invins in finala disputata in incinta penitenciarului Rahova un alt bucurestean, Mihai Bordei.

Dupa meciuri pe muchie de cutit, dueluri aprige si nenumarate cosuri spectaculoase, Sapera a fost de neoprit in finala si a obtinut marele premiu, biletul pentru insula Alcatraz, dar si un trofeu pe masura, o minge de baschet din metal, de peste doua kilograme cu o catusa numai buna de purtat la picior.

Finala de la Penitenciarul Rahova a fost doar „incalzirea", pentru ca la Alcatraz supravietuirea va fi mult mai dura.

Alaturi de Hristu Sapera, in finala au mai jucat finalistii calificarilor de la Timisoara - Gyori Aref si Andrei Ghiris, finalistii calificarilor de la Cluj Napoca - Dan Rogojan si Nicu Foalea si finalistii calificarilor de la Bucuresti - Razvan Popa, Mihai Bordei si Florin Zarojanu.

Vezi si GALERIA FOTO de mai jos!

foto: Mihai Stetcu

Oficial: Digi Sport a luat ultimele 6 pachete de meciuri din Liga 1 cu 55,8 de milioane de euro... Scrima: Romania, medalie de aur la Cupa Mondiala de la New York...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x