Antena Căutare

Galerie FOTO: Nici pe Copacabana nu vezi aşa ceva! Corina Chivu, "brazilianca" HOT de la "Mondialul Sexy"

Fotbaliştii sunt în Brazilia, dar fetele frumoase sunt la „Mondialul Sexy”, competiţia ce-ţi face vara mult mai fierbinte, numai pe www.a1.ro

Fotbaliştii sunt în Brazilia, dar fetele frumoase sunt la „Mondialul Sexy”, competiţia ce-ţi face vara mult mai fierbinte, numai pe www.a1.ro!

Reprezintă ţara gazdă, îi place de Neymar şi a rămas impresionată de plajele de pe Copacabana! Iubeşte fotbalul, adoră actoria şi e topită după călătorii.

Nu e deloc complicată şi speră că nici nu va deveni vreodată. În buletin apre CHIVU Corina, iar la vârstă scrie, cu cifre primăvăratice, 21. N-ai cum să n-o remarci… iar aici nu ne referim doar la calităţile fizice.

Chiar dacă se pregăteşte intens pentru câştigarea „Mondialului Sexy”, brazilianca noastră şi-a făcut timp pentru un interviu extrem de interesant.

Ia să vedem ce-a ieşit!!!

Să trecem de încălzire şi să ajungem la sisteme de joc! Evoluezi în modulul „88-60-92”, dar ar fi ceva ce ai vrea să schimbi, vreodată, la tine?

Din punct de vedere fizic, fiecare femeie isi doreste sa schimbe ceva la un moment dat; observ cum din ce in mai mult exista aceasta tendinta de a crede ca frumusetea = perfectiune. Eu insa misez in mare parte pe ce mi-a lasat mama natura, dar daca vreodata ma voi simti mai putin increzatoare decat ma simt acum, probabil voi apela la mici retusuri care vin firesc, odata cu varsta. Cel mai important este sa ma pot placea asa cum sunt.

Neymar este fotbalistul tău preferat pentru că….?

Neymar este fotbalistul meu preferat pentru ca este foarte bun in ceea ce face, are un talent nativ; ceea nu ma surprinde, fiind brazilian. Urmaresc cu interes prestatiile lui sportive, dar si spoturile publicitare pentru diferitele branduri sportive sau de bauturi racoritoare.

Ne-ai spus că-ţi place actoria, crezi că te-ai descurca în rolul unei soţii de fotbalist?

Oricarui pasionat de actorie ar trebui sa-i placa sa interpreteze orice rol, indiferent ce ipostaza ar presupune, la urma urmei asta este farmecul profesiei, sa te poti transforma mereu. Sincer nu mi-am imaginat vreodata cum ar fi daca as intra in pielea unei sotii de fotbalist, dar as incerca sa ma descurc cat mai bine posibil si sa fac ca totul sa para cat mai credibil.

Ai în faţă un stelist, un rapidist şi un dinamovist. Pe care dintre ei l-ai întreba la cât joacă Brazilia ta diseară?

Nu sunt o fana infocata a unei anumite echipe de fotbal din Romania. In principiu i-as intreba pe oricare dintre ei. Daca ar fi obligatoriu sa aleg, as intreba un stelist, dar nu pentru ca as crede ca este mai bun sau mai putin bun decat ceilalti, ci doar pentru ca am fost inconjurata de prieteni care sunt fanii acestei echipe; deci as face alegerea asta doar din solidaritate fata de ei. Stii cum este, cand ai prieteni microbisti, este de preferat sa nu ii superi

Un meci de fotbal are două reprize. Cum te-ai descrie în două cuvinte?

Continui sa ma surprind pe mine insami si de multe ori ajung la concluzia ca sunt un om al contrastelor. Cred ca principalul aspect care este remarcat de catre cei din jur la mine este placerea de a ma exprima, de a vorbi foarte mult. Prin urmare, intelegi de ce imi este greu sa reduc felul meu de a fi la doua cuvinte. Totusi, sa spunem extrovertita si sociabila.

Când te uiţi la un meci de fotbal aştepţi cu nerăbdare momentul de la final, când îşi schimbă tricourile?

Nu am ocazia sa ma uit prea des la un meci de fotbal, dar pot considera ca este un moment special, pe care il urmaresc cu interes.

Cea mai tare amintire a ta legată de fotbal?

Nu am foarte multe amintiri legate de fotbal. Am fost o singura data pe un stadion de fotbal, si recunosc ca mi-a placut sentimentul. In rest, am doar amintiri legate de tatal meu, care este un adevarat fan al acestui sport, pe care il vad cum efectiv se transforma si emana atat de mult emotie atunci cand vizioneaza un meci. Mi s-a parut intotdeauna interesant felul in care milioane de oameni pot empatiza si trai totul atat de intes atunci cand joaca echipa lor favorita.

Ştim că ai fost în Brazilia, ce-ar trebui să ştie cei care n-au mers niciodată în Ţara Cafelei?

Ar trebui sa isi doreasca sa o viziteze, consider ca nu vor regreta. Surprinzator, am gasit destul de multe asemanari intre Brazilia si Romania, in ceea ce priveste mediul social. Recomand carnavalul de samba, cred ca este cea mai frumoasa perioada a anului, mai ales pentru iubitorii de petrecere cu surse inepuizabile de energie. Am intalnit cei mai veseli oameni acolo, chiar daca nu este de departe cea mai dezvoltata tara dintre cele pe care am avut ocazia sa le vizitez pana acum. De asemenea, jungla amazoniana este impresionanta.

De final, care e promisiunea pe care le-o faci celor ce te vor vota în cazul în care Brazilia va câştiga atât Mondialul Sexy cât şi Campionatul Mondial de Fotbal?

Promit ca le voi aduce mult noroc si energie pozitiva si sunt convinsa ca voi avea Karma de partea mea, pentru ca echipa lor favorita sa castige. Ma consider o persoana norocoasa in viata de zi cu zi. In plus, sa nu uitam ca reprezint Brazilia, unde nu este un secret faptul ca fotbalul este mai mult decat un sport, este o arta, o mandrie nationala si pe buna dreptate, sunt cei mai buni. Asa ca sansele ca echipa lor favorita sa castige sunt majore. Promit ca nu ii voi dezamagi si le multumesc anticipat pentru increderea si voturile acordate.

VOTEAZ-O PE CORINA ÎN "MONDIALUL SEXY" ŞI POŢI CÂŞTIGA O TABLETĂ DE ULTIMĂ GENERAŢIE

VOTEAZĂ în "Mondialul Sexy" şi poţi câştiga o TABLETĂ E-Boda Supreme XL 400... Care sunt favoritele oamenilor la Mondial! Eşti de acord cu acest sondaj?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x