Antena Căutare

Gata, i-a făcut tactica lui Dică! Becali a spus în direct la TV cum va juca FCSB cu Sporting: "Asta vom face, altfel n-avem şanse"

Pe 15 august, FCSB va merge la Lisabona pentru turul dublei cu Sporting din playoff-ul Ligii Campionilor, iar Gigi Becali ştie deja tactica echipei pe care o patronează.

Finanţatorul stelist i-a spus lui Dică modul în care echipa trebuie să joace în primul meci pentru a avea şanse reale de calificare.

"Pe Sporting nu o putem elimina la București. Echipele mari, când joacă într-un meci decisiv, nu pot fi eliminate. Calificarea se joacă la Lisabona. Trebuie să îi surpindem dacă vrem să ne calificăm. Nu trebuie să jucăm la egal sau să ne apărăm. Trebuie să îi batem în Portugalia dacă vrem calificare.

Dacă facem 0-0 sau pierdem, ne luăm adio. Trebuie egal cu goluri sau victorie pentru a ne califica. Echipele mari te bat într-un meci decisiv", a spus Becali, după cum scrie gsp.ro

Preşedintele Barcelonei îl distruge pe Neymar! "Ar trebui să înveţe de la Messi sau Iniesta ce înseamnă loialitatea... VIDEO: Barcelona-Chapecoense 5-0! Trei dintre supravieţuitorii accidentului aviatic au fost pe Camp Nou, unul a şi jucat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x