Antena Căutare

Gattuso a dedicat calificarea în finala Cupei Italiei surorii sale Francesca, care a murit la doar 37 de ani

Antrenorul echipei Napoli, Gennaro Gattuso, a dedicat calificarea în finala Cupei Italiei surorii sale Francesca, care a murit la doar 37 de ani.

"Dedic această calificare părinţilor mei, dar şi sorei mele Francesca, am fost atât de apropiaţi de ea", a declarat Gattuso după remiza cu Inter, scor 1-1, care a calificat Napoli în finala Cupei Italiei.

Francesca, sora antrenorului, a murit în 2 iunie, la doar 37 de ani. Tânăra suferea de o boală rară de mai multe luni.

Atacantul Dries Mertens a devenit cel mai bun marcator din istoria clubului Napoli, după ce a marcat golul echipei sale în meciul cu Inter Milano, scor 1-1, rezultat în urma căruia napoletanii s-au calificat în finala Cupei Italiei.

Mertens a marcat în minutul 41, după ce pentru Inter deschisese scorul Eriksen, în minutul 2.

În vârstă de 33 de ani, Mertens a devenit cel mai bun marcator din istoria clubului, cu 122 de goluri, depăşindu-l pe Marek Hamsik.

În tur, Napoli s-a impus, scor 1-0, astfel că s-a calificat în finala Cupei Italiei, unde va întâlni Juventus, la 17 iunie.

Sursa: News.ro

Thiago Silva, al cărui contract cu PSG va fi reziliat, vrea să rămână în Europa... Duckadam: Faptul că eram considerat cel mai neimportant om din cadrul clubului înseamnă că hotărârea mea din seara asta ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x