Antena Căutare

George Copos vinde Rapidul! Cine il mai crede?

De data asta chiar se scufunda planeta. George Copos nu mai misca nici macar un deget pentru Rapid si e hotarat sa se desparta definitv de farmecul vietii. Virgil Dumitru se va ocupa de echipa pana cand se va gasi un nou om de afaceri care sa investeasca la echipa.

George Copos vinde Rapidul! Nu e o gluma. Seful din Giulesti a anuntat ca nu mai vrea sa bage nici un ban la echipa visinie. Din acest motiv nu a mai fost prezent langa echipa in ultima vreme si nici nu s-a mai obosit sa caute inlocuitor pentru Ioan Ovidiu Sabau.

Mai mult, omul cu banii din Giulesti nu mai cere nici macar un leu pentru a ceda actiunile. Pleaca pur si simplu. Virgil Dumitru se va ocupa de echipa si este delegat sa caute un nou investitor pentru echipa din Giulesti. Copos mai vrea sa dea doar 45 mii de euro la Rapid. Restantele financiare ale lui Sabau.

Lista celor 23 de jucatori nominalizati pentru castigarea trofeului "Balonul de Aur"... Lista "stranierilor" convocati pentru amicalul cu Belgia! "Tricolorii" vor juca pe 14 noiembrie in d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x