Antena Căutare

George Puşcaş, nominalizat la golul lunii august

Atacantul formaţiei Reading George Puşcaş a fost nominalizat în ancheta care va stabili cel mai frumos gol din liga a doua engleză, în luna august, informează presa engleză.

Atacantul formaţiei Reading George Puşcaş a fost nominalizat în ancheta care va stabili cel mai frumos gol din liga a doua engleză, în luna august, informează presa engleză.

Puşcaş a fost ales pentru primul său gol marcat în Championship. El a înscris în minutul 25, în partida pe care Reading a disputat-o pe teren propriu, la 18 august, cu Cardiff City, în etapa a III-a, după o frumoasă acţiune personală, începută în propria jumătate de teren. În acea partidă, internaţionalul român a mai marcat o dată, în minutul 40, golul de 2-0. Meciul s-a terminat cu scorul de 3-0.

Au mai fost nominalizaţi în această anchetă Jack Marriott de la Derby County şi Cauley Woodrow de la Barnsley.

Comisia care a stabilit finaliştii pentru golul lunii a fost formată din Don Goodman, expert Sky Sports, Matt Goodwin, directorul executiv al sposnorului Sky Bet, şi Matt Goodwin, manager media al English Football League (EFL), ligă ce reuneşte diviziile a doua, a treia şi a patra din fotbalul englez.

Fanii pot vota pe site-ul skysports.com de luni până marţi, la ora locală 17.00 (19.00, ora României), iar câştigătorul va fi anunţat vineri.

Sursa : news.ro

Cristian Chivu a debutat cu o victorie pe banca echipei Inter Milano U17, scor 8-2 cu Brescia... Tyson Fury: Am avut peste 40 de cusături, am câştigat 5.000 de lire sterline la cazinou şi acum sunt gata pentru războiu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x