Antena Căutare

Gestul superb făcut de fanii lui Liverpool, în memoria fiului pierdut al lui Cristiano Ronaldo | VIDEO

Înainte de meciul dintre Liverpool și Manchester United, suporeterii primei echipe au oferit un moment în memoria fiului pierdut al jucătorului de la Manchester United, Cristiano Ronaldo.

Colaj cu Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez și fanii lui Liverpool Galerie
Fanii de la Liverpool au creat un moment emoționant pentru Cristiano Ronaldo, care şi-a pierdut fiul nou-născut | Profimedia

Cristiano Ronaldo nu a jucat la meciul dintre Liverpool și Manchester United, care s-a desfășurat pe 19 aprilie, la scurt timp după ce fotbalistul portughez a avut parte de o adevărată dramă. Totuși, gândurile fanilor lui Liverpool s-au îndreptat către familia îndurerată a lui Cristiano Ronaldo. Georgina Rodriguez a fost însărcinată cu gemeni, însă la naștere doar fetița a supraviețuit, iar Cristiano Ronaldo a anunțat moartea fiului său.

Fanii lui Liverpool, gest de solidaritate pentru pierderea suferită de Cristiano Ronaldo

Fanii lui Liverpool au strigat numele lui Ronaldo și au intonat imnul lor „You'll never walk alone” (Nu vei merge niciodată singur), în semn de solidaritate pentru pierderea suferită de fotbalistul portughez. Meciul s-a terminat cu scorul 4 la 0 pentru Liverpool.

Citește și: O femeie și-a antrenat picioarele timp de 14 ani și i s-a spus că musculatura sa seamănă cu cea a lui Cristiano Ronaldo

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cristiano Ronaldo și Gerogina Rodriguez au anunțat că fiul lor a murit

Cristiano Ronaldo și iubita sa, Gerogina Rodriguez au anunțat pe rețelele sociale că au suferit o pierdere imensă.

„Cu cea mai profundă tristeţe trebuie să vă anunţăm că băieţelul nostru a trecut în nefiinţă. Este cea mai mare durere pe care o poate simţi un părinte. Doar naşterea fetiţei noastre ne dă puterea să trăim acest moment cu ceva speranţă şi fericire.

Citește și: Ce cadou i-a făcut Georgina Rodriguez lui Cristiano Ronaldo, de ziua lui de naștere. Bruneta a cucerit lumea în noul său serial

Le mulţumim medicilor şi asistentelor pentru îngrijiri şi susţinere.

Suntem devastaţi de această pierdere şi vă rugăm să ne respectaţi intimitatea în aceste momente foarte dificile.

Băieţelul nostru, eşti îngerul nostru. Te vom iubi mereu”, este mesajul postat pe Instagram, semnat Cristiano Ronaldo & Georgina Rodriguez.

Mesajul părinților îndurerați au strâns milioane de reacții și numeroși fotbaliști și foști colegi de-ai lui Cristiano i-au transmis mesaje starului.

Printre aceștia se numără și Gary Lineker, un fost fotbalist care i-a fost coleg lui Cristiano. Marcus Rashford, care e coleg cu Ronaldo, i-a scris și el un mesaj celebrului fotbalist.

“Îmi îndrept gândurile către tine și Georgina, frate. Îmi pare tare rău”, i-a transmis fotbalistul lui Cristiano Ronaldo.

Citește și: Ce obsesie are Cristiano Ronaldo înainte de fiecare meci și ce mai face fotbalistul pe lângă acest lucru

Usain Bolt, celebrul sportiv care e fanul lui Cristiano Ronaldo, i-a transmis condoleanțe.

Între timp, Katia Aveiro, sora lui Cristiano Ronaldo a postat o serie de poze cu fratele ei și Georgina, alături copiii ei. În mesajul pe care ea l-a transmis pe Instagram a făcut referire la faptul că tatăl lor, Dinis, a murit în septembrie 2005 din cauza unei probleme la ficat.

“Îngerul nostru e acum în brațele tatălui nostru”, a scris Katia, amintindu-și de moartea tatălui lor.

Georgina și Cristiano au anunțat în noiembrie 2021 că vor deveni părinți de gemeni, urmând să aibă o fetiță și un băiețel. Luni, după nașterea micuților și tragedia prin care au trecut, celebrul fotbalist a confirmat că fiica lor e sănătoasă și e bine.

Maria Sharapova este însărcinată. Cum arată prima imagine cu burta de gravidă a jucătoarei de tenis...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x