Antena Căutare

Gheorghe Hagi: „Romania poate trimite o echipa in sferturile Ligii Campionilor”

Liderul Generatiei de Aur s-a declarat uimit de performanta lui APOEL Nicosia, dar s-a declarat optimist ca si fotbalul romanesc ar putea ajunge sa aiba o reprezentanta in cele mai bune 8 echipe ale Europei.

APOEL Nicosia a reusit sa se califice in sferturile Ligii Campionilor, dupa ce a trecut la 11 metri pe teren propriu de Olympique Lyon. Traseul cipriotilor este de laudat deoarece el nu se datoreaza vreunei conjuncturi. Pentru a ajunge aici, Paulo Jorge, Manduca si Ailton au lasat acasa 3 castigatoare de trofee europene: Zenit, Sahtior si FC Porto.

Gheorghe Hagi e surprins de performanta lui APOEL, insa declara ca si fotbalul romanesc poate trimite o echipa in sferturile Ligii. Totusi, discursul regelui nu se bazeaza pe vreun argument, ci pe comparatie.

„Daca ei au putut, noi de ce nu am reusi? Cred ca fotbalul romanesc e mai bun si are mai multe talente decat cel cipriot" a spus Hagi.

Foto: Hepta

Sporting Lisabona - Manchester City 1-0 / Cetatenii invinsi surprinzator... Nicu Gheara: „Nu cred ca Mutu va plati toata datoria”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x