Antena Căutare

Gianluigi Buffon face vizita medicală la Juventus. Va semna pe un an cu echipa torineză

Clubul Juventus Torino a anunţat, joi, că portarul Gianluigi Buffon se află la J|Medical pentru a face vizita medicală în vederea semnării unui contract.

Clubul Juventus Torino a anunţat, joi, că portarul Gianluigi Buffon se află la J|Medical pentru a face vizita medicală în vederea semnării unui contract.

Buffon a fost întâmpinat la centrul medical de aproximativ o sută de suporteri entuziasmaţi.

Indovina chi è arrivato al J|Medical? !

— JuventusFC (@juventusfc)

La 41 de ani, Buffon ar urma să semneze un contract pe un sezon cu campioana Italiei, potrivit presei locale. La Juve, fostul internaţional îl va avea concurent pe postul de portar pe Wojciech Szczesny, 29 de ani.

Sezonul trecut, italianul a evoluat la PSG, echipă de care s-a despărţit recent. FC Porto, Leeds, Atalanta şi chiar Parma, gruparea la care a debutat, au fost cluburi care au dorit să profite de experienţa lui Buffon, care însă se va întoarce la Juventus Torino, unde a evoluat 17 ani înainte de a pleca în Franţa.

Sursa : news.ro

Gest de omenie! River Plate şi-a deschis stadionul pentru persoanele fără adăpost... Frank Lampard este noul antrenor al echipei Chelsea Londra. A semnat un contract pe trei ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x