Antena Căutare

Gica Popescu: „Pentru unii jucatori, nationala e o palarie prea mare”

Fostul capitan al Barcelonei da vina pe jucatori pentru ratarea ultimelor calificari.

Gica Popescu sustine ca nu neaparat lipsa de valoare a jucatorilor romani este de vina pentru esecurile din ultimele preliminarii, ci lipsa lor de atitudine si determinare: "Actualii jucatori isi pun stacheta jos. Au vise mici. Isi fixeaza obiective marunte.

Nu vor ce vreti voi, ce vrem noi, ce vrea toata lumea. Eu nu pot sa inteleg cum e posibil sa spui: „visul meu e sa joc cu Real Madrid" si nu „sa bat pe Real Madrid". De aia ne-am aparat cu Franta in ultimele 10 minute. Visul lor vor ar trebui sa fie sa joace un sfert de campionat mondial, sa li se para normal ca ies din grupe. Ei sunt bucurosi daca ajung acolo."

Baciul a comentat si victoria lui Kuban Krasnodar in partida de inaugurare a Cluj Arena: „Meciul de aseara cu U Cluj e o dovada cat de profesionist e Dan Petrescu. Lui nu-i placea sa piarda nici la miute, dar un meci oficial."

Foto: Intact Images

VIDEO! Cu adevarat tiki-taka! Spania a tinut mingea un minut inainte sa marecheze... Mutu a jucat 5 meciuri dar a marcat cat Ibrahimovic si Cristiano Ronaldo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x