Antena Căutare

Durere fără margini! Gică Popescu va fi eliberat pentru a-și conduce tatăl pe ultimul drum

Viaţa i-a mai dat o lovitură cumplită lui Gică Popescu. Tatăl fostului căpitan al naţionalei a suferit un infarct azi-noapte care i-a fost fatal. A murit şi de inimă-rea, spun apropiaţii.

Viaţa i-a mai dat o lovitură cumplită lui Gică Popescu. Tatăl fostului căpitan al naţionalei a suferit un infarct azi-noapte care i-a fost fatal. A murit şi de inimă-rea, spun apropiaţii.

De suparare că băiatul lui, cândva mândria României, este închis acum, de 2 luni, într-o celulă la Rahova. Acolo a primit Gică Popescu şi vestea teribilă. A cerut conducerii închisorii să-l lase o zi să-şi mai vadă tatăl pentru ultima dată. Şi să-şi îmbrăţişeze mama, bolnavă şi ea.

Cea mai grea lovitură. Cea mai neagră zi din viaţa lui Gică Popescu. Azi-noapte, tatăl lui, s-a stins. Constantin Popescu s-a stins după miezul nopţii. Era singur acasă şi i s-a făcut rău. A mai avut puterea doar să-i deschidă uşa nepotului care avea grijă de el când soţia mergea la doctor, la Bucureşti. Făcuse infarct.

Suferea cu inima. În urmă cu câţiva ani, i se montase un stent. Iar cu o zi în urmă, tocmai ce trecuse pe la medic, să-şi ia reţeta. O suferinţă care l-a măcinat pe bărbatul de 71 de ani. De două luni, băiatul lui era închis la penitenciarul Rahova unde are de ispăşit 3 ani şi o lună şi 10 zile de detenţie.

De plâns, nu se plângea. Dar nu se împăcase niciodată cu ideea că Gică ar fi avut vreo vină. Era mândria lui, cel căruia i s-a cântat de mai bine de o sută de ori imnul ţării. Dar inima lui nea Costică, aşa cum îl ştie lumea în Calafat, n-a mai rezistat.

Gică Popescu a făcut deja o cerere către conducerea penitenciarului să primească o permisie de 24 de ore. Mâine va afla dacă îşi poate conduce părintele pe ultimul drum. În ziua în care a primit sentinţa, le-a spus să aibă grijă.

VICTORIA VIEȚII pentru campion! Michael Schumacher va ieși din comă... Speră să fie eliberat mai devreme! Gigi Becali vrea să lanseze două cărți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x