Antena Căutare

Gigi Becali: "Ciocu' mic toata lumea, ne vedem in finala!"

Patronul Stelei a exultat dupa calificarea echipei sale in saisprezecimile Europa League si a declarat ca obiectivul ramane finala de pe National Arena.

Gigi Becali a comentat in stil propriu calificarea Stelei in primavara europeana. Mai intai a declarat ca nu se putea ca evreii de la Maccabi sa se califice in Postul Craciunului in fata unei echipe crestine si ca nu a avut emotii nicio secunda in timpul partidei.

Apoi si-a adus aminte de rivalii din campionat pe care i-a ironizat: „Am demonstrat acum cine este Steaua. Ciocu' mic toata lumea. O sa aduc jucatori si o sa vedeti voi cine e Steluta. Sa vina Manchester United! Aduc jucatori si ii bat. Ne vedem in finala".

Patronul nu a dorit sa dezvaluie daca il va cumpara sau nu pe eroul Nikolic, dar a spus ca muntenegreanul ar merita un loc in lotul ros-albastru doar pentru ceea ce a facut in meciul cu Larnaca: „E treaba mea si a lui Marian Iancu transferul lui Nikolic. Voi vedea daca il voi lua sau nu, dar eu spun ca pentru tot ce a facut in aceasta seara, merita".

Foto: Hepta

Dumitru Dragomir: "Nikolic face mai mult de un milion de euro"... Marius Sumudica: "Obiectivul meu e sa termin inaintea Astrei"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x