Antena Căutare

Gigi Becali: "Daca se dau 19 000 la retrogradare, cat credeti ca dau altii sa ia campionatul? "

Patronul Stelei, Gigi Becali, a comentat la o emisiune TV, decizia Tribunalului Bucuresti de a-l tine in arest preventiv pentru 29 zile pe seful CCA, Vasile Avram.

"In cazul asta s-au dat 19.000 de euro ca un club sa ramana in prima liga, dar cat credeti ca dau altii sa ia campionatul, ca sa ia banii de la UEFA?! Aia trebuie prinsi, nu astia. Cand voi vedea, de acum inainte ca un arbitru greseste intentionat impotriva mea, o sa fac plangere la DNA!. Eu stiu niste chestii, dar nu as da declaratii scrise, pentru ca nimeni din familia mea nu a scris si nici eu nu o sa scriu!

Treburile pe care le stiu sunt barfe din lumea fotbalului, nu am dovezi. Daca voi fi martor la o dare sau luare de mita, nu numai ca scriu, dar iau si bodyguarzii, chem procurorii si ii tin acolo. Tot ce e corupt in arbitraj e la CCA. Pe aia care au fost corecti, Huzu si Craciunescu, i-am dat afara. Asta este fotbalul romanesc", a spus Becali.

Patronul stelist a vorbit si despre finul sau, Cristi Borcea: "Lasati-l in pace pe Cristi, nu mai face nimic acum, o fi facut si el, dar acum este corect"

Gigi Becali a intrat in dialog cu fostul arbitru international, Ion Craciunescu, pe care patronul Stelei a afirmat ca l-a propus la sefia CCA. " Eu nu am refuzat postul aceasta, dar nu m-a chemat nimeni la o discutie in acest sens", a spus Craciunescu. Replica lui Becali a venit imediat: "Lasa, ba, ca o sa te cheme!"

Sursa: gsp

Foto: Intact Images

Paskany despre posibila revenire a lui Craciunescu la CCA: "Se razbuna pe cei cu care e in conflict"... Avocatii lui Avram: "Cei 19 000 de euro de care se vorbeste nu au ajuns la Avram"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x