Antena Căutare

Gigi Becali, aproape de o decizie radicală după ce a pierdut marca ”Steaua”: renunță la FCSB și preia altă echipă: ”Am vorbit cu Meme. Mergem acolo!”

Gigi Becali și FCSB sunt încolțiți de ofensiva juristului celor de la CSA Steaua, Florin Talpan. După ce a pierdut definitiv marca ”Steaua”, iar acum i se cere excluderea din cupele europene și Liga 1, ex-patronul FCSB a anunțat un plan nebunesc: ”Plecăm în Anglia și preluăm o echipă de Liga a 2-a”.

Gigi Becali și FCSB sunt încolțiți de ofensiva juristului celor de la CSA Steaua, Florin Talpan. După ce a pierdut definitiv marca ”Steaua”, iar acum i se cere excluderea din cupele europene și Liga 1, ex-patronul FCSB a anunțat că pune la cale un plan nebunesc alături de Meme Stoica: ”Plecăm în Anglia și preluăm o echipă de Liga a 2-a”.

Gigi Becali a declarat, în această dimineață, că s-a săturat de procesele pe care le are cu CSA Steaua şi afirmă că se gândeşte serios să renunţe la FCSB. Finanţatorul vicecampioanei României a dezvăluit că e decis să preia o echipă de ligă secundă engleză, unde să transfere toţi jucătorii pe care îi are acum sub contract la FCSB.

Șeful FCSB nu ar ajunge singur în Regat. Becali a afirmat că s-a consultat şi cu directorul sportiv Mihai Stoica şi că acesta din urmă ar fi de acord să se mute în Anglia.

”L-am întrebat pe MM dacă s-ar muta în Anglia, să lucreze în fotbal, dacă i-aş spune asta. Mi-a zis că da. Luăm o echipa de B, 25 de milioane ne costă, plătim şi cumpărăm toţi jucătorii de la FCSB. Plătesc salarii de 10 milioane de euro și am profit de 100 de milioane de euro pe an.

Luăm 150 de milioane numai din televizare. Eu pot s-o fac. Am şi puterea şi mintea s-o fac. Vreau să scap odată. Mai vedeţi voi fotbal vreodată? Îşi mai face CFR ambiţie? Nu! Dacă mă tot şicanează... ce să fac? Dacă în ţară, ăsta te şicanează aşa... Şoriceii pot şicana elefanţii, li se permite. Dacă puii pot şicana vulturii, dacă tractorul e mai bine văzut decât Mercedesul", a spus Gigi Becali, conform gsp.ro

BREAKING NEWS! Andres Iniesta a fost prezentat oficial la noua sa echipă: ”Bienvenido ANDRES INIESTA”... VIDEO: 29 de ani de la AC Milan - Steaua 4-0, ultima finală de cupă europeană pentru o echipă din România!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x