Antena Căutare

Gigi Becali il transfera pe Marica direct din conferinta: „Mihai, ia legatura cu el si fa o negociere!”

Ramas fara echipa dupa ce si-a reziliat contractul cu VfB Stuttgart, Ciprian Marica nu duce lipsa de oferte. Cea mai surprinzatoare vine din partea Stelei, finantatorul ros-albastrilor, Gigi Becali, sunandu-l pe Mihai Stoica in timpul unei conferinte de presa pentru a-i spune sa incerce sa-l aduca pe atacant sub comanda lui Ronny Levy.

„Alo, Mihai, ia legatura cu Marica ca am auzit ca esti prieten cu el si fa o negociere. E foarte greu asa ceva, dar incearca. Si eu cred ca e foarte greu, dar poate vrea sa joace sase luni, un an si pe urma sa plece. Adica sa-l lasam liber la oferta, sa se vanda singur. Si e mai bine sa stai la Steaua sase luni sau un an si pe urma sa te vinzi tu pe zece milioane singur. Daca e baiat destept, daca nu, sa ma sune pe mine sa-l invat cum sa faca"


„Eu il las pe Banel sa plece daca cineva da 700.00 de euro. De imprumut nu poate fi vorba, eu nu dau niciodata jucatori imprumut. Daca Dan Petrescu il doreste, sa dea banii. Habar n-am de ce jucatori apar prin presa. Noi asteptam sa vedem ce se intampla cu Prepelita, Bourceanu si Moraes, dupa care probabil vom incepe sa ne indreptam si spre alti doi-trei jucatori. Bourceanu vrea un salariu mare. Daca va accepta salariul pe care-l dam noi, va veni la Steaua. Junior Moraes cat de curand probabil o sa-l vedeti la Steaua"


„Mi-a placut cum s-a miscat Tatu, in rest nu prea m-am uitat. Mi-a mai zis Meme de Rusescu ca a crescut foarte mult. Mie oricum imi placea de el"

„Daca vor sa-mi dea chiria cat Dinamo si Rapid la un loc, raman. Daca nu, eu daca plec din Ghencea economisesc un milion de euro. Si nu numai atat, mai e problema aia cu «Becali pleaca de Ghencea». Eu vreau sa le fac pe plac oamenilor. Pe National Arena va juca Steaua daca nu va mai juca in Ghencea"


Citeste si Antena3

Foto:Intact Images

Turul Frantei, etapa 11-a: Mark Cavendish, al treilea succes din aceasta editie... David Beckham s-a intors la fotbal, la 2 zile dupa ce Victoria a nascut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x