Antena Căutare

NEWS ALERT | Gigi Becali, la DNA! Patronul FCSB, ținut aproape două ore la discuții de procurori! Prima reacție: ”Au fost niște declarații”

Gigi Becali, la DNA! Patronul FCSB a fost chemat, miercuri, la Direcția Națională Anticorupție. Becali a dorit să ofere o declarație în momentul în care a intrat în sediul DNA, pentru a evita specualațiile.

NEWS ALERT | Gigi Becali, la DNA! Patronul FCSB, ținut aproape două ore la discuții de procurori! Prima reacție: ”Au fost niște declarații”
Gigi Becali

UPDATE 14:10 / Becali a părăsit sediul DNA, iar la plecare s-a rezumat să spună doar că a dat niște declarații într-un caz din 2017.

Au fost niște declarații din 2017, cu un teren, date de un prezentator în papion”, a fost reacția lui Becali, conform gsp.ro.

UPDATE 14:00 / Becali stă de două ore în sediul DNA, asta deși spunea, la sosire, că are de îndeplinit o simplă formalitate.

Gigi Becali a venit, miercuri, la prânz, la sediul DNA. Patronul FCSB a explicat că sosirea sa la Direcția Națională Anticorupție nu are legătură cu vreo acuzație.

Am fost chemat pentru a ridica o ordonanţă de clasare pentru nişte declaraţii pe care le-am făcut în 2014. Nu ştiu despre ce e vorba. M-au întrebat dacă vreau să vin eu să iau ordonanţa sau dacă să mi-o trimită prin poştă şi am venit eu. Nu vreau să se speculeze că am făcut eu nu ştiu ce, am venit doar pentru ordonanţa asta”, a spus Gigi Becali, în fața reporterilor.

Conform informațiilor oferite de Antena 3, Gigi Becali a venit relaxat, îmbrăcat în trening, și nu se teme că procurorii l-ar putea pune sub acuzare.

Cel mai probabil, ar putea fi vorba despre o declarație pe care Becali a făcut-o în dosarul lui Puiu Popoviciu. La acea vreme, Gigi Becali a fost acuzat de mărturie mincinoasă și favorizarea infractorului pentru că spunea că nu își mai amintește cu exactitate denunțul pe care îl făcuse în dosarul ”Ferma Băneasa”.

Gigi Becali a preferat să vină singur la întâlnirea cu procurorii, fără să fie însoțit de avocați.

O gimnastă de 20 de ani a murit după un accident teribil în sala de antrenamente! Avea un singur vis! Mama ei, mesaj sfâ... Șoc în fotbalul românesc! Marius Baciu, reținut de mascați la stadion! Antrenorul lui Turris a fost arestat imediat după...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x