Antena Căutare

Gigi Becali pune deja presiune pe Ilie Stan: "Initial l-am vrut pe Hagi. Iordanescu va fi manager din iarna"

Patronul Stelei a dezvaluit in aceasta seara ca Ilie Stan nu a fost prima sa optiune pentru postul de antrenor dupa ce Ronny Levy si-a dat demisia. Primul nume care i-a trecut prin minte a fost Gica Hagi.

Gigi Becali a dezvaluit ca s-a inteles cu Anghel Iordanescu sa preia functia de manager al echipei din iarna.

"Niciodata nu mi-a dat prin cap ca o sa fie Ilie Stan antrenor la Steaua, il tot auzeam ca o sa fie si randul lui. Eu il voiam pe Gica Hagi, dar mi-am adus aminte de Ilie si i-am dat un telefon. A acceptat imediat. Ii promit ca voi avea rabdare cel putin cat am avut cu Ronny Levy. Dar a facut deja un prim pas bun, deci nu-mi fac probleme. Practic, eu incep campionatul de la zero cu el", a spus Gigi Becali.

"Am intelegere cu Iordanescu sa vina din iarna, manager. Am vrut eu asa ca sa nu apara discutii ca schimbarea in bine a fost datorita lui Iordanescu. Vreau sa i sa recunoasca si lui Ilie Stan meritele".

Becali a mai spus ca planuia sa-l destituie pe Ronny Levy la finalul meciului cu AEK Larnaca, dar l-a sunat pe Mihai Stoica sa-l convinga pe tehnician sa renunte, ca sa nu mai fie discutii in presa.

"De Levy stiam de la pauza meciului lui AEK Larnaca ca o sa-si dea demisia. Dar credeam ca o sa castigam. Dupa meci l-am sunat pe MM si i-am spus sa discute cu el sa-si dea demisia, ca sa nu-l dau eu afara. A doua zi am discutat cu MM. A fost o discutie prieteneasca si am hotarat ca e mai bine sa plece si el", a mai spus Becali.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Lucian Bute: „Meciul cu Johnson este provocarea carierei mele”... AP: Catalina Ponor, gimnasta care face spectacolele din Las Vegas sa paleasca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x