Antena Căutare

Gigi Becali, spectacol în Piața Dorobanți! Ce sumă i-a oferit unei florărese fără să cumpere nimic

Gigi Becali a demonstrat, de fiecare dată când a avut ocazia, că este o “fabrică” de bani. A dat împrumuturi cu nemiluita, a făcut donații, a construit biserici… Ba mai mult, în trecut, chiar s-a lăudat că și-a ajutat, în total, prietenii cu 50 de milioane de euro!

Gigi Becali a demonstrat, de fiecare dată când a avut ocazia, că este o “fabrică” de bani. A dat împrumuturi cu nemiluita, a făcut donații, a construit biserici… Ba mai mult, în trecut, chiar s-a lăudat că și-a ajutat, în total, prietenii cu 50 de milioane de euro!

Dar nu va imaginați că buzunarele latifundiarului sunt că un sac fără fund. Se mai termină și la el lichiditățile, și merge că orice muritor cu nevoi… la bancă.

Cancan.ro l-a întâlnit pe Gigi Becali la scurt timp după ce a scos bani de la o bancă din Capitală. Ionuț Luțu, aghiotantul sau, i-a asigurat, permanent, securitatea. Cei doi au ieșit din instituția bancară situată în zonă Dorobanți cu câte un sac de bancnote! Patronul FCSB-ului a afișat un zâmbet larg de satisfacție, lucru, de altfel, explicabil dacă ținem cont că a intrat în posesia “prazii”. A plecat triumfător din zonă și s-a retras, alături de omul sau de încredere, încotro avea treabă.

Nick Kyrgios s-a dat din nou în spectacol, la Queen's! A râs de şapca arbitrului de scaun şi a acuzat un arbitru de lini... CSM Bucureşti o să joace direct în grupele Ligii Campionilor pe baza unui wild card...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x