Antena Căutare

Gigi Multescu a fost demis de la Astra pentru ca nu se mai intelegea cu Dinu Gheorghe

Finantatorul Astrei Giurgiu, Ioan Niculae, a anuntat in direct la DigiSport ca de astazi Gheorghe Multescu nu va mai fi antrenorul echipei. In locul lui ar putea veni Dorinel Munteanu.

"De luni, Multescu nu mai are ce cauta la Astra, nu mai este antrenorul echipei. El si-a facut datoria, a mers la antrenament, dar nu mai putem continua impreuna. Ne-am despartit amiabil, prieteneste. Nu as fi vrut sa se ajunga aici, dar asta a fost. M-a deranjat ca a vorbit urat despre Dinu Gheorghe. Am incercat sa ii spun sa fie prieteni, sa faca o echipa buna, dar nu s-a putut. Dinu Gheorghe ramine presedinte, iar Multescu pleaca", a declarat patronul Astrei, in direct la Fanatik Show.

Cel mai probabil inlocuitor al lui Multescu este Dorinel Munteanu (44 de ani), care ar fi dispus sa accepte o eventuala propunere a lui Niculae, dupa ce nu si-a gasit nici un angajament in urma despartirii de Otelul.

Citeste mai mult pe gsp.ro!

"Templul" din Ghencea nu mai atrage suporteri! Steaua - Gloria Bistrita (4-0), cea mai slaba audienta a sezonu... Rednic a fost prezentat oficial la Standard Liege! Contra il inlocuieste la Petrolul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x