Antena Căutare

Gimnastele junioare, patru medalii in finalele pe aparate la CE

Gimnastele junioare au castigat inca patru medalii in finalele pe aparate la CE, la sarituri, prin Alina Stanila, sol, prin Silvia Zarzu si barna, prin Andreea Munteanu(foto).

Alina Stanila a fost notata cu 13.866 in finala de la sarituri, fiind depasita doar de Chantysha Netteb (Olanda, 14.133), in timp ce la sol Silvia Zarzu a obtinut nota 13.933, cu care a cucerit medalia de argint. Tot argint a obtinut si Andreea Munteanu (14.433) in finala de la barna.

Astfe, junioarele Alina Stanila, Andreea Munteanu si Silvia Zarzu au marit numarul de medalii la Campionatele Europene de la Bruxelles cu inca patru. In primele trei zile de competitie, delegatia tricolora a mai obtinut doua medalii de bronz, la nivelul junioarelor, in concursul pe echipe si la individual-compus, prin Andreea Munteanu.

In pus, Nationala feminina de gimnastica a Romaniei a reusit sa cucereasca, sambata, la Bruxelles, medalia de aur in proba pe echipe.

Incepand cu ora 15.00, duminica este randul senioarelor sa intre in finalele pe aparate, Sandra Izbasa - sarituri, Catalina Ponor - barna si sol, Larisa Iordache - barna si sol.

Foto:arq.ro

GALERIE FOTO! CE de Gimnastica: Ponor, Iordache si Izbasa au cistigat inca cinci medalii... VIDEO! Galatasaray, noua campioana a Turciei. Violente intre fani la finalul meciului cu Fener...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x