Antena Căutare

Giovanni Trapattoni si-a prelungit contractul cu nationala Irlandei pana in 2014

Italianul Giovanni Trapattoni si-a prelungit actualul angajament cu nationala Irlandei pana in anul 2014, informeaza publicatia engleza The Guardian. Astfel, italianul va conduce Irlanda de pe banca tehnica si in preliminariile pentru Cupa Mondiala 2014 din Brazilia.

In varsta de 72 de ani, Trapattoni a pus capat unei asteptari de 10 ani pentru Irlanda cu privire la participarea la un turneu final, dupa ce a condus echipa spre o victorie cumulata de 5-1 in fata Estoniei in barajul pentru EURO 2012. "A facut performanta. Este atat de simplu. Este normal ca tot el sa ne antreneze si in urmatorii doi ani", a declarat directorul executiv al FAI, John Delaney, explicand astfel decizia de a-i prelungi contractul italianului.


Precedentul contract al lui Trapattoni urma sa expire dupa EURO 2012. Asistentii Marco Tardelli si Fausto Rossi si-au dat si ei acordul pentru prelungirea contractelor. "Este o onoare si un privilegiu", a spus Trapattoni intr-un comunicat de presa.

Presa irlandeza scrie ca Trapattoni a acceptat chiar si o reducere a salariului de la 1,8 milioane de euro pe an la 1,5 milioane de euro. Federatia a confirmat ca afaceristul Denis O'Brien va subventiona in continuare costurile cu salariul italianului.

Ultima aparitie a Irlandei la o Cupa Mondiala a fost cea din 2002, gazduita de Japonia si Coreea de Sud.

VIDEO! Bataie cu pumnii si bastoanele, intre doi fosti fotbalisti... Kimi Raikkonen revine in Formula 1. Finlandezul a semnat cu Renault...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x