Antena Căutare

Gladiatorul de plastilina: Bourceanu a obosit sau doar atat poate?

Nu doar fratii Costea il dezamagesc pe Gigi Becali. Si Alex Bourceanu, ales de catre finantator liderul vestiarului la Steaua, are evolutii din ce in ce mai slabe. "Gladiatorul" a jucat foarte slab si in meciul cu Schalke, 1-2, cand a pierdut cele mai multe mingi in jumatatea proprie din toata echipa.

Bourceanu a impresionat rapid la Steaua. Dupa doar cateva saptamani, l-a sedus pe Gigi Becali cu determinarea sa in teren si a fost numit de catre patron "cel mai bun fotbalist al Stelei". Ba chiar Becali i-a agatat si banderola de capitan pe brat.

In ultimul timp, insa, evolutiile mijlocasului au fost din ce in ce mai slabe. Ilie Stan s-a declarat nemultumit de stilul de joc al lui Bourceanu, caruia ii reprosa ca vine prea des intre fundasii centrali pentru a primi baloane, astfel ca aportul lui pe faza ofensiva este aproape nul.

A fost "dezastru" cu Schalke
In meciul din Germania, Bourceanu n-a avut deloc spor in duelurile cu jucatorii lui Schalke. In jumatatea proprie a pierdut cele mai multe mingi din toata echipa, 5 din 9, iar in jumatatea adversa a avut o singura recuperare!

Schimbarea sistemului de joc, din 4-4-2, in 4-3-3, pare ca l-a dat peste cap pe mijlocas. Impotriva echipei lui Marica n-a tras la poarta, n-a dat nici o pasa ofensiva, n-a facut nici un dribling, a izbutit doar 4 deposedari si a castigat numai 5 dueluri tot meciul!

Unul dintre motivele care pot sta la baza scaderii de forma a lui Bourceanu este si faptul ca n-a facut o pregatire de vara corespunzatoare. Cand echipele din Liga 1 erau in cantonamente, cel care a devenit "Gladiatorul" Stelei era mai mult preocupat sa-si gaseasca un nou angajament si sa plece cat mai repede de la Timisoara si a inceput cu adevarat sezonul abia dupa ce a semnat cu Steaua.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Perja e noul team manager la Rapid... VIDEO! Sorin Cartu a semnat cu FC Taraz din Kazahstan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x