Antena Căutare

Hagi, euforic după victoria cu Gaz Metan: ”A fost cel mai frumos meci al campionatului”. ”Regele” a făcut marele anunț

Managerul FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat, luni seară, că meciul cu Gaz Metan Mediaş, scor 4-1, a fost cel mai frumos al campionatului. El a mai anunţat că nu va mai transfera jucători la echipe din România, ci doar în străinătate.

"A fost cel mai frumos meci al campionatului. Mă bucur că ne-am ridicat la nivelul Gazului, ştiam că sunt într-o formă foarte bună, am arătat că şi noi suntem talentaţi. Căbuz a făcut un meci fantastic, dar toţi au jucat bine. Am bătut o echipă în formă, o echipă foarte bună, sunt foarte mulţumit. Nu am baghetă, nu am bani, sunt hunter (n.r.- vânător), îi prind când sunt într-o situaţie mai puţin bună. O să ridic plafonul salarial, nu o să mai dăm jucători în România, doar afară, iar în România doar liberi îi lăsăm să plece", a declarat Hagi la Digisport..

Formaţia FC Viitorul a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 4-1, echipa Gaz Metan Mediaş, în etapa a IX-a a Ligii I şi a urcat pe locul doi în clasament.

Pentru FC Viitorul au marcat Iancu (16, 74), Ţîru (64) şi Rivaldinho (90-penalti), iar pentru Gaz Metan a înscris Fernandes '82.

Sursa : news.ro

Lecce, cu Romario Benzar rezervă, a învins Torino, scor 2-1, în Serie A... Korea Open: Mihaela Buzărnescu, eliminată în primul tur; Ana Bogdan, calificată în runda secundă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x