Antena Căutare

Helmuth Duckadam a fost externat. „Sunt bine, multumesc tuturor!"

Dupa doua nopti petrecute in spital, in care le-a dat mari emotii celor dragi, Helmuth Duckadam a iesit de pe terenul medicilor. Omul care a facut minuni in poarta Stelei, a fost externat in aceasta dimineata. Le-a multumit medicilor si le-a promis ca va fi mult mai atent cu sanatatea sa.

Optimist si zambitor, Duckadam a plecat din spital, la 24 de ore dupa delicata interventie la cot, de mana cu sotia. Acum poate rasufla usurat. Ce-a fost mai rau, a trecut, i-au spus medicii.

Acum, fostul portar care a facut minuni la Sevilla dupa ce a aparat 4 penaltiuri, trebuie sa-si urmeze tratamentul, pe care o vreme a uitat sa-l mai ia. Altfel, risca sa ajunga din nou pe mana medicilor.

Fostul fotbalist se afla zilele trecute la Mamaia cu sotia si fetita. A incercat sa o ridice pe cea mica pe umeri, cand a simtit o durere care i-a strafulgerat bratul drept. Medicii de la spitalul de urgenta Constanta i-au descoperit un cheag de sange care-i punea viata in pericol. Doctorii au intervenit de urgenta. I-au facut o incizie de cativa centimetri la cot si au indepartat cheagul.

Inainte sa plece din spital, Duckadam si-a luat la revedere de la medici, asistente si colegii de salon. Fostul fotbalist va mai ramane pana maine la mare, sa se odihneasca. Apoi, se intoarce la Bucuresti.

Gigi Becali a pus tunurile pe Gina Pistol! Patronul Stelei nu intelege iubirea dintre ea si Mihai Radut... Povestea fostei gimnaste Floarea Leonida a declansat o reactie in lant in lumea sportiva ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x