Antena Căutare

Ianis Hagi nu va mai juca în acest sezon, după operația suferită la genunchi. În ce stare e și ce a transmis fotbalistul

Ianis Hagi a fost operat le genunchi și va sta pe bară sezonul acesta. Totuși, fiul lui Gică Hagi este mulțumit de reușita operației și privește cu optimism viitorul său în lumea fotbalului.

Colaj cu Iani Hagi, pe terenul de fotbal Galerie
Ianis Hagi a fost accidentat pe teren și a suferit o operație | Profimedia

Giovanni van Bronckhorst, antrenorul echipei Glasgow Rangers, unde joacă Ianis Hagi a anunțat că atacantul va lua o pauză în acest sezon, ca urmare a operației suferite la genunchi, potrivit news.ro.

"Ianis avea nevoie de o operaţie. A făcut-o ieri şi, din păcate, ne va lipsi Ianis în acest sezon. Am vorbit, ieri, cu Ianis, este pozitiv şi concentrat pe recuperarea lui. Absenţa lui Ianis este o lovitură mare. Vom căuta să aducem un jucător, dar doar pe cineva care va îmbunătăţi talentatul grup”, a declarat Giovanni van Bronckhorst.

Citește și: De unde provin prenumele "Kira" și "Ianis", cei doi copii ai lui Gică Hagi

Ce a transmis Ianis Hagi, după operația suferită la genunchi

Fotbalistul în vârsta de 23 de ani s-a accidentat în timpul primei reprize a victoriei din Cupa Scoţiei, a primit îngrijiri pe teren și a fost înlocuit imediat.

După operație, Ianis Hagi le-a transmis fanilor un mesaj scurt pe rețelele sociale, spunându-le că este nerăbdăto să revină pe teren.

„Salutări tuturo! După operația reușită de ieri, aș vrea să îi mulțumesc doctorului Andrew Williams și tuturor celor implicați în procedură. Sunt nerăbdător și motivat să încep noua călătorie care se întrevede la orizont”, a transmis Ianis Hagi, după operația suferită.

Citește și: Apariție elegantă a lui Kira Hagi. Cum arată acum fiica lui Gheorghe Hagi

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cel mai probabil, Ianis Hagi va lipsi la meciurile din luna iunie ale echipei naţionale de fotbal.

Ilie Dumitrescu a vorbit la telefon cu Ianis Hagi, după operație.

„Am vorbit cu Ianis, era foarte puternic. S-a operat în Anglia, unde s-a operat și van Dijk. Mi-a spus că, în cel mai fericit caz, stă șase luni, dar se poate prelungi la șapte-opt luni”, a spus fostul fotbalist, potrivit Digisport.

Citește și: Elena Tănase, iubita lui Ianis Hagi, a provocat un accident rutier grav. Unde a avut loc evenimentul soldat cu un rănit

Gheorghe Hagi este mândrul tată a doi copii

Gheorghe Hagi este tatăl a doi copii: Ianis și Kira Hagi, amândoi dând dovadă de ambiție și talent în domeniile în care activează. Dacă la cei 23 de ani ai săi ianis Hagi a devenit un fotbalist recunoscut pe plan internațional și Kira Hagi, de 26 de ani, este o actriță desăvârșită.

În anul 2021 Ianis Hagi a fost desemnat de cei de la Rangers cel mai bun tânăr jucător al sezonului. De altfel, ataantul Ianis Hagi este unul dintre cei mai bine plătiți fotbaliști ai echipei scoțiene.

Ianis Hagi s-a născut la Istanbul în 1998, pe vremea când tatăl său juca la Galatasaray. La doar 10 ani a fost înscris la Academia de Fotbal Gheorghe Hagi. Și-a făcut debutul în liga I la FC Viitorul Constanța la vârsta de 16 ani.

Ca jucător al echipei Glasgow Rangers, Ianis Hagi a avut mai multe performanțe. Un moment emoționant din cariera sa a fost atunci când i-a urat tatălui său „La mulți ani” după ce a înscris două goluri pentru echipa scoțiană.

Australian Open 2022. Ce mesaj a transmis Simona Halep, înainte de a pleca din turneu: „Rămân doar cu lucrurile pozitive... Câți bani va încasa Edi Iordănescu în calitate de selecționer al echipei naționale de fotbal a României...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x