Antena Căutare

Iftime: I-au dat afară pe jucători din hotel ca pe nişte borfaşi şi i-au trimis cu antemergător la Botoşani deşi nu au avut niciun contact cu doctorul

Finanţatorul FC Botoşani, Valeriu Iftime, a declarat, vineri, la Digi Sport, că jucătorii formaţiei sale au fost daţi afară din hotelul din Craiova “ca nişte borfaşi” şi că nu a discutat cu ei nimeni de la Direcţia de Sănătate Publică pentru a le da explicaţii.

Iftime a precizat că medicul testat pozitiv nu a avut niciun contact cu jucătorii şi că el crede că doctorul nici măcar nu este infectat.

“Aseară la 10 şi jumătate i-au dat afară din hotel ca pe nişte borfaşi şi i-au trimis cu antemergător la Botoşani toată noaptea, în condiiile în care fotbaliştii nu au avut niciun contact cu doctorul. N-a venit inmeni de la DSP să-i vadă. Sunt 38 de copii testaţi de patru ori în trei săptămâni, i-am ţinut într-o bulă. Este incredibil, sunt consternat. Aşa i-au trimis acasă. Acum sunt la Botoşani şi o să vină cineva de la DSP ca discute cu ei. Doctorul a fost în izolare, el n-a plecat la serviciu având probleme cu tensiunea şi cu diabet. Contacţii lui direcţi sunt doi copii, dar nu lotul. Doctorul a venit separat la Bucureşti. De obicei delegatul vine cu maşina lui. Are o vârstă, a luat o maşină cu el. Nu a avut niciun contact direct cu jucătorii, a avut contact cu ăia doi din maşină. Masorul a făcut masaj, e adevărat, dar acea nu este contact direct. În plus, este un protocol când se face masaj: cu mănuşi… Nu i-au lăsat până dimineaţa acolo. Au avut girofar până la Bucureşti. Protocolul arată că echipa trebuie să stea şase zile într-un fel de izolare. Opinia mea este că doctorul ăsta nu este pozitiv”, a spus Iftime.

El a menţionat că este foarte supărat pentru felul în care a fost tratată echipa. “Cei de la DSP au dat două telefoane, după care a vorbit prefectul cu şeful delegaţiei mele, i-au trimis girofarurile şi i-au dat afară din hotel. Copiii ăştia au ajuns la 6 dimineaţa la Botoşani. Este incredibil. Sunt foarte supărat”.

Iftime a declarat că în afară de medicul echipei, a fost testat pozitiv şi un jucător în vârstă de 17 ani din cadrul clubului. “Este adevărat, am vrut să mai aducem încă patru copii. Acest copil a fost adus în cantonament, mai întâi trebuie să fac testul. A făcut testul, i-a spus că e pozitiv, nu a mai venit la noi. Nu a avut contact cu echipa. Are 17 ani copilul ăsta”.

FC Botoşani ar fi trebuit să joace astăzi cu Universitatea Craiova, în play-off-ul Ligii I, însă meciul a ofst amânat după ce medicul echipei botoşănene a fost testat pozitiv cu coronavirus.

Sursa : news.ro

FIFA îi autorizează pe fotbalişti să joace meciuri oficiale pentru a treia echipă la care sunt legitimaţi în acelaşi sez... LPF: Desfăşurarea meciurilor care implică echipa FC Botoşani, oprită până la finalizarea anchetei epidemiologice...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x