Antena Căutare

Gigi Becali a explodat după eșecul echipei sale cu Astra și i-a stabilit soarta lui Dică! O vedetă de la FCSB, distrusă de patron

Criza de formă a celor de la FCSB continuă și în Liga 1. După eșecurile de la Iași și Plzen, echipa lui Dică a ”reînnodat” șirul eșecurilor la Giurgiu, acolo unde a pierdut contra Astrei lui Edi Iordănescu, scor 0-2.

După un nou meci dezastruos făcut de Budescu & co., patronul Gigi Becali a reacționat extrem de dur, l-a criticat pe fostul ”decar” al Astrei, pe care l-a amenințat indirect că poate sta în tribune cu o atitudine ca cea de la Giurgiu.

”La Steaua toată lumea câștigă bani. Mă supăr când văd o atitudine ca a lui Budescu. El zice că am făcut experimente. Ce experimente?! Că nu-i mai convine lui să alerge? Am mâncat bătaie din cauza lui! Budescu, chiar dacă stă în tribună, tot ia bani. Toate s-au întâmplat numai din cauza lui, că el vrea să joace fotbal la mișto. El joacă din devieri, dă la mișto. Budescu mi-a demonstrat că are caracter de om mic.”

În ceea ce-l privește pe Nicolae Dică, antrenorul ajuns la trei eșecuri consecutive fără gol marcat a scăpat deocamdată de demitere, însă a fost avertizat de patron că următorul meci îi poate fi fatal dacă mai comite o eroare legată de Budescu.

”Eu o să-i impun lui Dică un singur lucru: Budescu să nu mai bată cornerele. De doi-trei ani bate doar el cornere. El vrea să dea numai gol din corner. Îi respect meritele, că ne-a calificat în Europa, dar asta nu înseamnă că trebuie să-și facă de cap. Îl dau afară pe Dică dacă-l mai lasă pe Budescu să bată cornere”, a declarat Becali la digisport.

După eșecul cu Astra, FCSB e la două puncte în spatele liderului CFR Cluj, care are şi un meci mai puţin disputat. CFR - Sepsi se joacă luni, de la ora 20:45.

Bravo, România! Cătălina Ponor a făcut spectacol la ultimul concurs din cariera sa!... Nicolae Dică nu e singurul antrenor ”secund” din era Becali la FCSB/Steaua. Ce nume mari au fost umilite de intervenția ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x