Antena Căutare

Ilie Stan nu se sperie de gura mare a lui Becali: "Sunt imun"

Ca fiecare antrenor care a antrenat Steaua in ultimii ani, Ilie Stan a fost nevoit sa raspunda intrebarii daca se teme sau nu de declaratiile lui Gigi Becali, care si-a facut un obicei din a critica public echipa si antrenorii atunci cand jocul nu merge. Si ca toti predecesorii sai, Ilie Stan a spus ca remarcile sefului nu vor avea nici un efect asupra sa, pentru ca este imun.

Numit astazi ca antrenor principal la Steaua, dupa ce israelianul Ronny Levy si-a dat demisia, Ilie Stan stie ce trebuie sa faca pentru a readuce Steaua pe linia de plutire si spune ca meciul din acest week-end, cu Otelul, este extrem de important pentru formatia ros-albastra.

"Am discutat cu Becali si a spus ca pot sa aduc pe cine vreau in staff, mi-a spus ca ma sustine orice decizie as lua in privinta colaboratorilor. O sa ma descurc eu cu Gigi, este patron si are dreptul sa spuna orice. Eu sunt imun la lucrurile acestea, am venit aici sa muncesc, sa schimb in bine evolutiile echipei", a spus Ilie Stan la GSPTV

"Nu vreau sa vorbesc acum de problemele echipei, important e ca, pana la meciul cu Galati, sa-i mobilizez pe jucatori. Meciul cu Otelul e foarte important, e nevoie de un inceput bun. Vreau sa recapatam acel spirit agresiv al Stelei, sa facem un joc de posesie, sa punem presiune tot timpul", a mai spus Ilie Stan.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Africa de Sud a eliminat Samoa de la CM de rugby... Jean Michel Aulas isi lauda adversarii: "Actionarii de la PSG au salvat toto fotbalul francez"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x