Antena Căutare

Imagine rară cu Simona Halep în costum de baie. Cât de bine arată campioana noastră și cum se relaxează

Simona Halep a postat o imagine rară cu ea în costum de baie. Cum s-a lăsat fotografiată camipoana noastră la piscină.

Simona Halep, tenismena Galerie
Simona Halep | Hepta

Simona Halep este fără doar și poate o mândrie pentru România, fiind o sportivă excelentă care a demonstrat de fiecare dată că merită aplauzele a milioane de oameni și premii.

Tenismena se bucură de o carieră fulminantă, iar acum și de viața de familie. Sportiva s-a logodit de curând cu partenerul său de viață Toni Iuric într-un cadru de poveste. În mijlocul unui eveniment discret, Simona Halep a ieșit în evidență cu o rochie roșie aleasă și a strălucit la brațul bărbatului alături de care va petrece cei mai frumoși ani.

Imediat după logodnă, Simona Halep a ales să se relaxeze la pisicnă, acolo unde s-a lăsat fotografiată în costum de baie.

Cum arată Simona Halep în costum de baie. Sportiva a fost rar văzută așa

Simona Halep are un trup de sportivă, bine lucrat în ani de antrenamente. Aceasta s-a lăsat pozată la piscină, în costum de baie. Sportiva este în apă și zâmbește larg către cameră.

Tensimena a ales să poarte un costum din două piese, cu mai multe nunțe de albastru. Se pare că Simona profită de fiecare clipă de relaxare, mai ales că se află în perioada reafcerii. Sportiva noastră nu a putut participa la Jocurile Olimpice 2020 de la Tokyo din cauza accidentării suferite la gambă care a obligat-o să renunțe la activitățile sportive pentru o perioadă.

Imaginea a fost încărcată de Simona Halep pe Insta Story, pe pagina sa oficială, acolo unde este urmărită de peste 1.6 milioane de persoane.

Prima imagine postată de Simona Halep de la logodna cu Toni Iuruc

Simona Halep și partenerul său de viață au decis să-și oficializeze dragostea și să petreacă momente unice în cadrul unui eveniment discret, în care au spus da în fața ofițerului de stare civilă. Într-un cadru discret, cu invitați de seamă, Simona Halep a petrecut chiar în ziua deschiderii oficiale a Jocurile Olimpice 2020 de la Tokyo.

Citește și: Cum a fost surprinsă Simona Halep alături de Toni Iuruc, la scurt timp după logodnă. Imaginea care a înduioșat Internetul

Simona Halep s-a căsătorit la vârsta de 29 de ani cu afaceristul Toni Iuruc, în vârstă de 42 de ani, potrivit prosport.ro. Cei doi au organizat o pterecere cu fast, iar alături le-au fost prietenii apropiați și invitați importanți.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La câteva zile după ce s-a aflat că sportiva noastră s-a căsătorit, aceasta a postat o imagine de la momentul unic alături de Toni Iuruc. Cei doi soți își împărtășesc gesturi tandre, afaceristul fiind foarte apropiat de campioană. Acesta o ține strâns și o sărută pe obraz, mândru de proaspăta lui soție.

Citește și: Noi schimbări în clasamentul WTA. Pe ce loc este acum Simona Halep și cine a întrecut-o pe jucătoarea româncă

Tenismena a purtat o rochie roșie cu un umăr gol, în ziua cununiei. De asemenea, campioana a purtat sandale nude, cu toc și o brățară la mână. Look-ul a fost completat de un machiaj natural, care îi evidențiază trăsăturile naturale.

Maria Belen Perez Maurice, scrimera argentiniană cerută de soție de antrenorul ei la Jocurile Olimpice 2020.Care a fost ... Cine e și cum arată Maria Claudia Nechita, sportiva care s-a calificat în sferturile turneului de box la Jocurile Olimpi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x