Antena Căutare

Incident rusinos pentru Romania la Londra! Voluntarii romani au furat telefoanele mobile si au disparut

Cu o zi inainte ca ultimii sportivi romani din lotul olimpic sa ajunga la Londra, patru voluntari ai delegatiei tarii noastre au fugit cu echipamentul si telefoanele mobile primite de la organizatori.

Incidentul a fost confirmat de Comitetul Olimpic Roman care a dezvaluit si identitatea celor patru voluntari. Acestia au fugit cu echipamentele si telefoanele primite cu doua zile inainte de inceperea Jocurilor Olimpice.

Astazi, ultimul lot de sportivi romani care participa la Olimpiada s-au imbarcat intr-un avion cu destinatia Londra. Jucatorii de polo, concurentii de la scrima sau judo au plecat emotionati de pe aeroport. Cu totii mizeaza in primul rand pe fortele proprii si pe antrenamentele luni.

Jasna Sekarici participa la a saptea Olimpiada sub cinci steaguri diferite!... ATENTIE! Romanii care vor sa mearga la Olimpiada, sfatuiti sa cumpere bilete doar de la distribuitorii oficiali...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x