Căutare Live

INCREDIBIL! Ciclist, atacat cu electrosocuri de arbitru

Eduard Grosu, de la Torpedo Zarnesti a fost atacat de un arbitru in timp ce se afla in fruntea plutonului ciclistilor ce participau la o competitie fara miza.

Scena absolut incredibila in incinta unui complex comercial din Bucuresti, acolo unde se desfasura Cupa Niro, o cursa de verificare a stadiului de pregatire al ciclistilor.

Aflat in fruntea plutonului, Eduard Grosu a fost atacat de pe margine de un spectator ce a folosit un aparat cu electrosocuri. Agresorul este Mihai Florea, un fost ciclist, in prezent arbitru.

Totusi, federatia de profil a dezmintit aceasta din urma informatie, sustinand ca Florea a fost arbitru. Tatal ciclistului agresat crede ca este vorba de o razbunare, pentru ca la ultima Adunare Generala a FRC (Federatia Romana de Ciclism) a cerut sa vada cum s-au cheltuit banii.

Federatia a avut o pozitie socanta, hotarand nu sa sanctioneze agresorul cu sa-l suspende pe tatal celui agresat. Aceasta in timp ce politistii de la Sectia 9 din Capitala se fac ca nu stiu nimic.

Foto: gsp.ro

Fabio Coentrao, amendat pentru ca a fumat... Adrian Porumboiu vrea sa candideze la sefia CCA...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri