Căutare Live

INCREDIBIL! Steaua il poate pierde pe Chipciu

Clubul Sporting Pitesti a facut public un comunicat in care anunta ca va face tot posibilul sa anuleze transferul lui Chipciu la Steaua din cauza ca nu a fost prezent la negocierile dintre Brasov si ros-albastrii.

Telenovela transferururilor la Steaua continua. Daca Dananae trecea sau nu trecea testele medicale, Latovlevici pleca sau nu la Saint Etienne, acum Chipciu ocupa prima pagina in ceea ce priveste controversele.

Astfel, ros-albastrii l-ar putea pierde pe mijlocas pentru ca la negocierile dintre ei si FC Brasov nu a participat si Sporting Pitesti, clubul care l-a format pe jucator.

Argesenii au facut public un comunicat in care sustin ca in 2008, cand brasovenii au promovat in A, au incheiat un act aditional cu echipa antrenata pe atunci de Razvan Lucescu, ce sustine ca orice transfer al lui Chipciu se face cu acordul amebelor cluburi (FC Brasov si Sporting Pitesti).

In decembrie argesenii nu au fost intrebati daca isi dau acordul cu privire la trecerea mijlocasului in Ghencea.

Foto: gsp.ro

Gimnastica aerobica romaneasca, la un pas de desfiintare: "Suntem umiliti"... Mihalcea: "Pirvulescu a pupat tricoul lui Dinamo pana l-a albit"...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri