Căutare Live

INCREDIBIL! Un fost rapidist il contreaza pe Mourinho

Urko Pardo, ajuns la APOEL Nicosia, vrea sa elimine realul in sferturile Ligii Campionilor, motiv pentru care a taxat aroganta tehnicianului galacticilor.

Urko Pardo a ramas in mintea suporterilor giulesteni ca cel care l-a scos din poarta pe Dani Coman, dar si pe Rapid, prematur, din lupta pentru competitiile europene.

Astfel, gafele lui antologice l-au ingropat pe Jose Peseiro, tehnicianul de atunci al visiniilor. Acum, Pardo a ajuns la APOEL, revelatia Ligii Campionilor si vrea sa elimine Realul in sferturi.

Goalkeeperul a taxat atitudinea aroganta a portughezului la conferinta de presa de dupa tragerea la sorti, cand The Special One a anuntat ca nu stie nimic despre Anorthosis.

"Mourinho nu a gresit incurcand echipele, face parte din jocul sau mediatic. A depasit limitele. Eu inteleg fotbalul ca pe un sport. Sunt contra oricarei atitudini violente, cum a facut atunci cand l-a lovit cu degetele in ochi pe secundul Barcelonei Vilanova" a spus Pardo, cel care a pronosticat o finala intre catalani si APOEL.

Foto:

Rapid da de baut: face 89 de ani!... Realul se impiedica, Primera Division relansata...
Parteneri
Ce este grăsimea abdominală. 4 motive care pot duce la apariția acesteia
Grăsimea abdominală, așa cum îi spune și numele, este acea grăsime care se acumulează în zona abdomenului. Cunoscută și drept grăsime viscerală, aceasta acaparează organele abdominale, printre care ficatul și intestinele. Aceasta este extrem de periculoasă pentru sănătatea noastră și poate duce la creșterea riscului de a face diabet.
Catine.ro
Ultimele știri