Incredibil! Un fotbalist de la Sochaux nu a jucat cu Caen pentru a-si forta presedintele sa-l lase la Newcastle

Rascoala dinamovistilor de la Cluj face prozeliti in Ligue 1. Modibo Maiga nu a evoluat in ultima etapa de campionat pentru Sochaux, suparat ca presedintele nu ia in calcul oferta celor de la Newcastle.

Sochaux a fost invinsa pe teren propriu de Caen, scor 1-2 in a doua etapa a campionatului francez insa gazdele au fost vaduvite de aportul unui om important in avanposturi: Modibo Maiga.

Acesta nu era nici suspendat si nici accidentat pentru partida impotriva echipei de langa Canalul Manecii. Pur si simplu a dorit sa protesteze impotriva conducerii care nu-l lasa sa se transfere la Newcastle.

„Vreau sa se rezolve transferul. Cei de la Newcastle ma vor si nu e vorba despre un club oarecare. Visez de mult sa joc in Anglia. Vreau sa plec si ar fi bine ca presedintele sa accepte oferta sau sa inceapa negocierile" a declarat fotbalistul.

Newcastle a oferit 8 milioane pe atacant dar Alexandre Lacombe, presedintele lui Sochaux nici nu a dorit sa auda de transfer.

In cazul in care mutarea se va perfecta, Maiga s-ar intalni pe Saint James Park cu un alt rebel din Ligue 1: Hatem Ben Arfa, cel care a plecat cu scandal atat de la Lyon cat si de la Marseille.

foto:

Ultimele știri