Căutare Live

INCREDIBIL! Vezi cum l-a pierdut Arsenal pe Yaya Toure!

Iivorianul s-a aflat in curtea tunarilor in urma cu 13 ani, dar acestia l-au pierdut in favoarea unui club anost din Ucraina.

Arsene Wenger este cunoscut nu numai ca un slefuitor de talente, dar si un descoperitor al acestora.

Totusi, francezul a ratat, in urma cu un deceniu, unul dintre cei mai buni jucatori din Premiere League.

Este vorba de Yaya Toure, cel care s-a aflat in curtea tunarilor pe vremea cand era doar un copil, dar a fost lasat de londonezi sa plece. "Il stiu pe Yaya de la 15 ani. Chiar aveam o intelegere sa vina la Arsenal, insa a trebuit sa asteptam foarte mult pentru a-si face un pasaport european. El era nerabdator sa semneze, s-a enervat si a plecat la Metalurg Donetk" explica Wenger.

Fostul monegasc spune ca stia inca de atunci ca Toure va ajunge un superfotbalist: "Stiam inca de atunci ca o sa fie un fotbalist de clasa. Singura mea problema era ca nu stiu unde sa-l pun sa joace. Evolua la fel de bine pe orice post: de la fundas central la varf."

Foto: Intact Images / EPA

Nicolita, anuntat titular pentru meciul cu Dijon... Mos Craciun nu vine la Manchester United anul acesta...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri