Antena Căutare

Ion Craciunescu: "Patronii vor sa ma dea jos"

Presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor a declarat la GSP TV ca cererea patronilor din prima liga de a aduce arbitrii straini au ca finalitate dorinta acestora de a-l da jos din functia in care a fost instalat in toamna.

Dumitru Dragomir i-a acordat un termen de gratie lui Ion Craciunescu, amanand cu 5 etape venirea in campionatul intern a arbitrilor straini.

Totusi, valceanul nu are motive de bucurie, considerand ca aceasta presiune venita din partea patronilor are o singura finalitate: demisia sa.

"Patronii vor sa ma dea jos. Vor sa ma faca sa renunt. Unii pentru ca au cate ceva de platit, altii pentru ca vor altceva. Solicitarile pentru arbitrii straini venite din partea Stelei si Vasluiului sunt identice, la virgula. Atunci despre ce vorbim?

Nimeni nu ne poate impune aducerea arbitrilor straini. Noi putem fi intrebati despre evolutia arbitrilor nostrii, dar nimeni nu ne poate impune nimic. Patronii tot insista, doar pentru a pleca eu."

Un alt indiciu al complotului este diferenta de barem dintre cavalerii fluierului din strainatate si cei romani: "Nu e normal sa se injumataeasca baremul arbitrilor romani. Daca acesti conducatori sunt dispusi sa-i plateasca pe cei de afara de 5 ori mai bine ca pe ai nostrii, inseamna ca sunt resurse."

Foto: Intact Images

Tevez nu pleaca la Inter... Wesley: "Nu mai sunt dorit la Vaslui"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x