Antena Căutare

Ion Craciunescu va fi noul presedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor

Mircea Sandu i-a propus lui Ion Craciunescu sa preia functia de presedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, post ramas vacant dupa arestarea lui Vasile Avram. "Confirm intalnirea cu presedintele FRF. Mai sunt de lamurit cateva lucruri. Ce am avut de spus despre arbitri am spus pana astazi. Acum trebuie sa muncim pentru a reusi lucruri bune", a declarat Craciunescu pentru gsp.ro.



"In baza prerogativelor pe care le detine, presedintele Federatiei Romane de Fotbal, domnul Mircea Sandu, a avut o intalnire cu domnul Ion Craciunescu, discutand posibilitatea ca acesta din urma sa preia functia de presedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor. Discutiile au avansat, ramanand ca, in cateva zile, domnul Craciunescu sa-i prezinte presedintelui FRF toate propunerile si detaliile pe care le va considera necesare a fi indeplinite in vederea bunei desfasurari a activitatii. Daca partile vor cadea de acord, in maxim o saptamana, domnul Ion Craciunescu va fi numit presedintele CCA"



„E foarte bine daca a acceptat, dar il asteapta o munca titanica si, pana va ajunge la punctul zero, va mai trece timp. Oricum, nu va avea o munca de invidiat. O sa lucreze pe un sector care a fost dinamitat. E mult prea mult ca trei sefi ai CCA sa fie arestati. Sa va asteptati la orice, dar va garantez ca Ion nu va intra in combinatii dubioase cu nimeni. Cea mai importanta treaba pe care o are e selectarea si instruirea arbitrilor. Sunt convins ca va reusi, dar nu ma astept la minuni din partea lui in urmatoarele sase luni"

Jurnalul


Exclusiv! Lyon a venit la Cluj cu autocarul lui PSG... Otelul Galati - Benfica 0-1 / Infrangere normala pentru campioni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x