Antena Căutare

Iuliu Muresan e sigur ca sunt arbitrii patati

Vasile Avram a fost dus la sediul DNA in cadrul actiunii de azi de la sediul CCA. Presedintele CFR Cluj, Iuliu Muresan, spune ca cel mai usor sa-ti dai seama ca sint multe semne de intrebare in arbitraj este urmarind delegarile facute de CCA.

"Am fost surprins cind am vazut de dimineata ce se intimpla. Sint oameni care nu au invatat nimic din cazul Penescu. DNA-ul a lucrat probabil mult timp, nu venea doar pentru imagine, sigut sint si probe. Eu am simtit ca se intimpla ceva in arbitraj, pentru ca erau greseli.

Am observat ca sint arbitri delegati foarte des la niste echipe, in tandem cu observatorii. CFR-ul nu are cum sa fie implicata in aceste evenimente.

Poti trage niste concluzii daca urmaresti delegarile si in favoarea caror echipe au gresit unii arbitri in mod repetat. Oricine poate observa ca nu sint coincidente", a declarat Iuliu Muresan.

Sursa: gsp

Foto: Intact Images

Arsenal, Liverpool si Manchester City se impun pe teren propriu. Vezi rezultatele din Premiere League!... FCM Tg. Mures reactioneaza: "Ce legatura are scandalul CCA cu noi?"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x