Antena Căutare

Iuliu Muresan explica: "Dupa 10 ani am scos un singur jucator de la juniori, de-asta aducem din strainatate"

Presedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Muresan, a explicat de ce echipa sa a ales sa transfere jucatori numai din strainatate, chiar si pentru echipa a doua si pentru loturile de copii si juniori.

Acesta spune ca nu merita sa investeasca in centrul de copii si juniori din moment ce a reusit sa scoata un singur fotbalist adevarat in cei 10 ani de cand functioneaza acest departament in cadrul echipei. Motivul? Copii de pe la noi nu mai sunt interesati sa faca sport si nici nu se mai implica.

"Avem un centru de copii si juniori cu 200 de copii, am jucat 4 finale la campionatele pentru juniori, si totusi am scos un singur jucator. Dupa 10 ani de munca l-am scos doar pe Sergiu Bus care e in stare sa joace in Liga 1. De-asta preferam sa aducem jucatori din strainatate si juniori de prin Africa. Cei de pe acolo inca n-au descoperit calculatorul si i-Pad-ul", a spus Iuliu Muresan la Radio GSP.

Oficialul din Gruia nu a evitat nici subiectul selectiei la nationala, unde CFR-ul nu este reprezentata de nici un jucator.

"Sincer, nu mi se pare incorect ca Piturca n-a luat pe nimeni de la CFR la nationala. Poate doar Panin ar fi putut fi chemat, in rest nu avem pe cine sa trimite. Noi oricum avem doar 7 jucatori romani in tot lotul", a mai spus acesta.

Sursa: gsp

Foto: Intact Images

VIDEO! Cuplul N&D s-a reunit in studioul Recursului Etapei... FC Brasov - Ceahlaul Piatra Neamt 1-1 / Egal dupa un meci anost...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x