Antena Căutare

Jackie Ionescu: "Steaua - Dinamo nu e derby, e un meci intre echipe departamentale"

Timisoara va juca maine un meci important pentru configuratia superioara a clasamentului impotriva celor de la Gaz Metan Severin, insa se gandeste deja la derby-ul cu UTA de vinerea urmatoare. La fel face si Jackie Ionescu, cel ce nu a ezitat sa atace Steaua si Dinamo.

Fostul antrenor al Timisoarei sustine ca lipsa de valoare demonstrata in ultimii ani de Dinamo si Steaua a facut ca partida dintre ele sa nu mai fie un adevarat derby, ci o partida obisnuita: „Dinamo - Steaua nu constituie un derby ci un meci intre echipe departamentale. A fost o vreme cand ele erau cele mai bune trupe din campionat, dar toti stim cum erau facute loturile atunci. Acum, nici macar pe podium nu se mai claseaza. Au aparut CFR Cluj, Otelul, Vaslui, daca e sa ne luam dupa valoare, confruntarile dintre acestea ar trebui numite derby-uri. Despre traditie nu are sens sa discutam la cele doua echipe bucurestene."

Jackie Ionescu spune ca Poli - UTA este adevaratul derby al fotbalului romanesc si va ramane asa, indiferent de valoarea celor doua loturi: „Poli - UTA e un derby si in liga a patra. Dinamo - Steaua se va desfasura doar in Liga 1 dar nu va avea acest statut. Mi-e greu sa cred ca cei de sus vor accepta ca una din echipe sa retrogradeze vreodata."

Foto: Intact Images

Rapid - CFR Cluj 1-1 / Clujenii trec pe primul loc pana la meciul lui Dinamo de la Ploiesti... Lui Marius Avram i s-a retras delegarea la Pandurii Astra...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x