Antena Căutare

Jean Pascal: "Nu tin neaparat sa am un meci cu Bute"

Pugilistul canadian de origine haitiana Jean Pascal a declarat ca nu tine neaparat sa boxeze cu Lucian Bute, campionul mondial IBF la categoria supermijlocie, dar fanii ii cer acest lucru si ar fi dispus sa aiba o confruntare cu romanul in 2012 sau in 2013, informeaza presa din Canada.

"Pentru 2012 am mai multe optiuni. As putea avea un alt meci cu Hopkins sau un meci cu Chad Dawson, Carl Froch, Lucian Bute sau Tavoris Cloud... Nu imi lipsesc optiunile. Nu tin neaparat sa am un meci cu Bute, dar este ceva ce imi cer fanii. Consider ca am o responsabilitate fata de fanii din Quebec. Ei m-au facut sa am bani. Fara fani Jean Pascal nu este nimic, la fel si Lucian Bute. Deci este important sa ii ascultam si, daca ei imi cer un meci cu Lucian Bute, nu spun nu. Sunt gata oricand, si maine dimineata.... De fapt, sincer sa fiu poate nu ar fi bine maine dimineata, pentru ca ma antrenez ca sa imi elimin slabiciunile din jocul meu. Insa nu as avea nicio problema pentru 2012 sau 2013", a spus Pascal, care a boxat in 2009 cu Adrian Diaconu si l-a invins pe acesta in cele doua meciuri disputate la Montreal.

Jean Pascal, care a implinit 29 de ani in luna octombrie, a precizat ca isi doreste sa devina cel mai bun pugilist al planetei. "Voi mai boxa mult. Sunt inca tanar si cred ca mai am sase ani de cariera. Vreau sa domin categoria mea. Vreau sa devin cel mai bun boxer al planetei si sunt convins ca pot reusi asta. Vreau sa ma antrenez din greu pentru acest lucru. Nu vreau sa ii iau nimic lui Bute, dar intotdeauna mi-am dorit sa devin cel mai bun din lume si, daca martienii ne vor invada, sa fiu cel mai bun din galaxie", a adaugat sportivul.

Pugilistul Lucian Bute l-a invins pe jamaicanul Glen Johnson in 12 reprize si si-a aparat cu succes centura mondiala pentru a noua oara consecutiv, in 6 noiembrie, in cadrul unei gale la Quebec. Bute, in varsta de 31 de ani, are 30 de victorii la profesionisti, din care 24 prin KO si nicio infrangere.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Pe langa stadion, nemtii au facut si o gara; la acelasi pret, noi am facut o placuta de tramvai... Marseille - PSG 3-0 / Qatarstrofa pentru parizieni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x