Antena Căutare

Jonny Wilkinson se retrage din nationala Angliei

Cel mai bun marcator din istoria Cupei Mondiale la Rugby nu va mai imbraca tricoul ce avea trandafirul in dreptul inimii.

O pagina importanta se intoarce in rugby-ul mondial: Federatia Engleza de Rugby a anuntat ca Jonny Wilkinson se retage din nationala.

Ultimul meci pe care legendarul jucator l-a disputat pentru Albion a fost infrangerea cu Franta (19-12) in sferturile Cupei Mondiale din Noua Zeelanda. Atunci a iesit in minutul 66, fiind inlocuit de Toby Flood.

In dreptul lui raman 4 participari la Campionate Mondiale, 15 victorii in 19 meciuri disputate, dar si cele mai multe puncte marcate in istoria turneelor finale: 277, cu 50 mai multe decat cel clasat pe locul al doilea, Gavin Hastings.

Englezii admira si acum pasa din drop realizata in ultimul minut al finalei cu Australia din 2003, care le-a adus titluul mondial.

"Am ajuns cat de sus se putea cu aceasta echipa a Angliei, asa ca le voi lasa si altora onoarea sa imbrace tricoul selectionatei. E trist, pentru ca nu voi fi niciodata satisfacut total de ceea ce am realizat" a declarat Wilkinson la retragere.

Radu Voina: "Fetele au vrut, dar n-au putut mai mult. Asta e valoarea, obiectivul n-a fost niciodata o medalie"... Timisoara vinde tot: asteapta oferte pentru Curtean, Sepsi si Goga...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x