Antena Căutare

BREAKING NEWS! Jose Mourinho a acceptat un an de închisoare cu suspendare și plata a 2 milioane de Euro pentru acuzațiile de fraudă

După ce a scăpat de demiterea de la Manchester United, grație victoriei de la Burnley, Jose Mourinho a scăpat și de închisoare. Marele antrenor portughez a ajuns la o înțelegere cu procuratura spaniolă pentru a evita o condamnare la închisoare pentru fraudă fiscală.

După ce a scăpat de demiterea de la Manchester United, grație victoriei de la Burnley, Jose Mourinho a scăpat și de închisoare. Marele antrenor portughez a ajuns la o înțelegere cu procuratura spaniolă pentru a evita o condamnare la închisoare pentru fraudă fiscală.

Publicația Mundo Deportivo scrie că actualul manager al lui Manchester United a recunoscut că a comis delicte împotriva Trezoreriei publice, în cursul etapei sale de la Real Madrid, legate de impozitarea drepturilor sale de imagine. Mourinho a fost de acord să achite o amendă de 2 milioane de Euro, circa 60% din cele 3,3 milioane fraudate de lusitan.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În ceea ce privește închisoare, Mourinho a scăpat cu 12 de luni, o pedeapsă cu suspendare.

Mourinho a fost acuzat că a prejudiciat fiscul spaniol cu suma de 3,3 milioane de euro, în perioada în care a pregătit formaţia Real Madrid. Departamentul Infracţiuni economice al procuraturii din Madrid a depus, vara trecută, o plângere în justiţie împotriva antrenorului Jose Mourinho, pe care îl acuză că s-a sustras de la plata impozitului pe venit, păgubind fiscul spaniol cu suma de 3,3 milioane de euro.

Suma totală fraudată este de 3.304.670 euro, din care 1.611.537 euro în 2011 şi 1.693.133 euro în 2012.

Antrenorul portughez a mai avut probleme şi în trecut cu fiscul spaniol, căruia i-a achitat 4,4 milioane de euro în iulie 2015, pentru delicte comise în exerciţiile fiscale 2011 şi 2012.

Cazul său a fost redeschis în urma anchetei Football Leaks, care a dezvăluit că Mourinho a cedat drepturile sale de imagine unei societăţii cu sediul în Insulele Virgine Britanice, pentru a evita plata impozitelor.

Revista presei sportive, 04.09.2018: Gigi Becali, antrenorul absolut la FCSB; FIFA l-a uitat pe Messi în topul celor mai... Biletul Zilei 04.09.2018! Meciurile sigure de marți ne-au adus profitul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x