Antena Căutare

Jucatoarele de la Oltchim primesc zile libere ca prime pentru victoriile din campionat

Radu Voina a gasit o solutie ingenioasa pentru a-si mentine jucatoarele concentrate pe acest final de sezon. Antrenorul Oltchimului si al echipei nationale le ofera mai multe zile libere elevelor sale in functie de diferenta la care castiga.

„E o metoda foarte buna. Asa nu ne mai relaxam. Inainte, cand conduceam cu zece goluri, o lasam mai moale. Asa, stiind ca exista o miza, stai concentrat si vrei sa castigi la cat mai multe goluri diferenta"


Experimentul a debutat la partida cu HCM Buzau din etapa a 20-a a Ligii Nationale. Voina le-a transmis jucatoarelor la o victorie la cel putin 15 goluri diferenta le va aduce o zi in plus de pauza. Oltchim a castigat cu 46-23 meciul respectiv, iar de atunci metoda a devenit regula, spre bucuria valcencelor, care in acest fel au obtinut pana acum cinci zile libere in plus.



Citeste si Antena3

Foto: Intact Images

Goian, inclus de L'Equipe in echipa saptamanii... Kuban, amendata dupa ce unul dintre fotbalisti s-a plans ca a fost batut si amenintat cu pistolul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x