Antena Căutare

Karolina Pliskova a fost eliminată în optimi la Wuhan

Jucătoarea cehă Karolina Pliskova, locul 2 WTA şi cap de serie 2, a fost eliminată, miercuri,în optimile de finală ale turneului de la Wuhan, cu premii de 2,8 milioane de dolari.

Jucătoarea cehă Karolina Pliskova, locul 2 WTA şi cap de serie 2, a fost eliminată, miercuri,în optimile de finală ale turneului de la Wuhan, cu premii de 2,8 milioane de dolari.

Pliskova a fost învinsă de sportiva ucraineană Daiana Iastremska, numărul 27 mondial, scor 6-1, 6-4, într-o oră şi cinci minute.

Iastremska o va întâlni în faza următoare pe câştigătoarea meciului Petra Kvitova (Cehia, 7 WTA) – Sloanr Stephens (SUA, 15 WTA).

În sferturile de finală sunt calificate Ashleigh Barty (Australia, WTA), Petra Martic (Croaţia, 22 WTA), Elena Ribakina (Kazahstan, 50 WTA), Alina Sabalenka (Belarus, 14 WTA), Alison Riske (SUA, 35 WTA) şi Elina Svitolina (Ucraina, 3 WTA).

Barty, care se menţine pe primul loc în clasamentul mondial ca urmare a eliminării Karolinei Pliskova, va juca în sferturi cu Petra Martic. Ribakina, care a beneficiat în optimi de abandonul Simonei Halep, o va întâlni pe Sabalenka, iar Alison Riske o va avea ca adversară pe Svitolina.

Sursa : news.ro

Gheorghe Hagi a fost suspendat două jocuri şi penalizat cu 320 de lei ca urmare a eliminării de luni... Carmen Amariei, noul antrenor al echipei de handbal feminin Rapid Bucureşti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x