Antena Căutare

Kiki Bertens a abandonat, Belinda Bencic în semifinale la Turneul Campioanelor

Elveţianca Belinda Bencic, locul 7 WTA, s-a calificat în semifinale la Turneul Campioanelor în urma meciului cu Kiki Bertens, locul 10 WTA. Bencic a beneficiat de abandonul olandezei la scorul de 7-5, 1-0, şi merge în penultimul act de pe locul doi al Grupei Roşii.

Tot joi, Ashleigh Barty, locul I WTA, s-a calificat în semifinalele Turneului Campioanelor, după ce a învins-o, joi, cu scorul de 6-4, 6-2, pe sportiva cehă Petra Kvitova, locul 6 WTA, în ultima etapă a Grupei Roşii.

Sportiva australiană a înregistrat în grupă două victorii şi o înfrângere şi, potrivit WTA, a câştigat Grupa Roşie. Cu trei eşecuri, Kvitova a părăsit turneul.

În Grupa Violet, ucraineanca Elina Svitolina, locul 8 WTA şi deţinătoarea trofeului, şi-a asigurat după două jocuri primul loc în clasament şi va evolua în semifinale cu Bencic.

Pentru locul secund, care de asemenea duce în semifinale, se vor înfrunta Simona Halep, locul 5 WTA, şi sportiva cehă Karolina Pliskova, locul 2 WTA, câştigătoarea urmând a juca în penultimul act cu Barty.

Sursa : news.ro

Biletele pentru întâlnirea România - Rusia, din Grupa Mondială a Fed Cup au fost puse în vânzare joi... Poli Iaşi a învins Metalul Buzău, scor 3-0, şi s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x