Antena Căutare

Kim Clijsters se impune in finala Turneului Campioanelor

Kim Clijsters a castigat pentru a treia oara Turneul Campioanelor WTA, dupa o victorie muncita, scor 6-3, 5-7, 6-3 in fata jucatoarei numarul unu in lume, Caroline Wozniacki.

Clijsters s-a mai impus in 2002 si 2003 si a devenit doar a cincea femeie din istorie care castiga turneul de final de sezon de trei ori, alaturi de Martina Navratilova (campioana de opt ori), Steffi Graf (cinci), Chris Evert (trei) si Monica Seles (trei).


Belgianca, numarul trei in lume, care a mai castigat si US Open-ul pentru a treia oara in cariera, parea sa fi incheiat disputa cand conducea cu un set si cu 4-1, insa Wozniacki a revenit spectaculos si a cucerit setul secund, trimitand meciul in setul decisiv. Clijsters si-a redescoperit forma imediat si a reusit doua break-uri rapide in setul final, in timp ce Wozniacki nu a facut decat un break, cedand partida dupa doua ore si 19 minute.

"Ma simteam de parca nu se mai termina. A fost o lupta dificila, cu cateva lovituri grozave, un tenis bun si mult efort fizic. Ma bucur ca am castigat, evident este dezamagitor pentru Caroline, dar eu nu stiu cati ani voi mai putea face asta. Ea are tot viitorul in fata", a declarat Clijsters.

VIDEO Dinamo Kiev - Illichevets Mariupol 9-0/ Nou record in campionatul Ucrainei... Mutu, elogiat in presa italiana la revenirea pe teren dupa 9 luni de suspendare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x