Antena Căutare

Ladisalu Boloni, atac devastator la adresa celor de la FCSB și CFR Cluj, după eliminarea din Europa: ”M-am bucurat fiindcă prostia a fost pedepsită”

România are un sezon dezastruos în cupele europene. În Europa League am ratat grupele cu FCSB și CFR Cluj, după eliminări rușinoase. Cunoscut pentru vorbele sale grele și spuse direct, Ladislau Boloni, antrenorul lui Antwerp, a ținut să facă o analiză

România are un sezon dezastruos în cupele europene. Dacă în Liga Campionilor nu mai contăm de ani buni, în Europa League am ratat grupele cu FCSB și CFR Cluj, după eliminări rușinoase. Cunoscut pentru vorbele sale grele și spuse direct, Ladislau Boloni, antrenorul lui Antwerp, a ținut să facă o analiză bisturiu asupra fotbalului românesc.

Legenda Stelei și fost selecționer al României, Boloni s-a bucurat că echipele din Liga 1 au ratat calificarea în competițiile continentale. El a venit cu argumente în acest sens, CFR Cluj și FCSB fiind principalele ținte.

Boloni a criticat dur ceea ce se întâmplă la fosta Steaua, FCSB, și l-a luat în vizor pe Mihai Stoica, directorul sportiv al roș-albaștrilor. Nu a scăpat de critici nici Nicolae Dică.

”Păi când conduce Stoica, unul care abia a ieșit din pușcărie, când altul nu a trecut Dunărea în viața lui, decât când i s-a înfipt undița pe malul bulgăresc, dacă ești la nivelul ăsta, nu trebuie să ai exigențe! Nici cu Dică, nici cu ceilalți. El e antrenor tânăr, trebuie să fie lăsat să crească. La nivelul conducerii, fotbalul românesc e sărac, rușinos. Oamenii bogați de la noi au făcut mult rău fotbalului. Noi am rămas câmp cu flori", a spus Boloni pentru Libertatea.

Ladislau Boloni nu i-a uitat nici pe cei de la CFR Cluj. Antrenorul de 65 de ani șochează și se declară fericit de eliminarea clujenilor.

Boloni vorbește în termeni foarte duri despre situația din Gruia și spune că principalul vinovat pentru eșecul ardelenilor este managementul defectuos, în cazul de față, președintele.

M-am bucurat fiindcă prostia a fost pedepsită! Explicați-mi și mie cum, după ce iei campionatul, pierzi antrenorul, schimbi lotul și pui un tehnician care n-a câștigat nimic în cariera lui?! Apoi îl schimbi și pe Iordănescu, aduci un portughez și pierzi cu Dudelange! Tu, ca și conducător, trebuie să recunoști că ești prost dacă se întâmplă așa ceva la clubul tău! Acum aud că se modifică iar banca tehnică... Să nu fiu înțeles greșit, Clujul îmi place foarte mult...", este opinia lui Boloni.

Biletul Zilei 12.09.2018! Trei meciuri sigure de miercuri ne-au adus profitul... Biletul Zilei 12.09.2018! Meciurile spectacol de azi au adus un pont câștigător...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x