Antena Căutare

Larisa Iordache, medalie de bronz la sol la Mondialele din Belgia!

Gimnasta Larisa Iordache a castigat medalia de bronz, iar Sandra Izbasa s-a clasat pe locul al saptelea in finala la sol, la Campionatele Mondiale de la Antwerp (Belgia). Astfel, delegatia Romaniei incheind participarea cu o singura medalie

Larisa Iordache a intrat a patra in concurs, fiind notata cu 14.600, cu care a castigat medalia de bronz, informeaza Mediafax. La randul sau, Sandra Izbasa a intrat a sasea in finala, exercitiul ei primind nota 13,733, dupa ce a cazut la ultima diagonala, clasandu-se pe locul sapte.

Medalia de aur a revenit gimnastei americane Simone Biles (15.000), care a fost urmata pe podium de Vanessa Ferrari (Italia, 14.633) si de Larisa Iordache.

Delegatia Romaniei a incheiat participarea la CM din Belgia cu urmatoarele rezultate: Marius Berbecar - locul sapte la sarituri si locul sase la paralele, Larisa Iordache - locul patru la individual-compus, locul sapte in finala la barna si medalie de bronz in finala la sol, Sandra Izbasa - locul sapte in finala la sol.

Foto: Wikipedia

Echipa feminina de tenis de masa a Romaniei, in finala Campionatelor Europene!... Neatza: Grit, exercitii revolutionare, bazate pe sarituri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x